Műszempilla

 

Kizárólag magas minőségű, puha, rugalmas és könnyű pillákat használok, amelyek biztosítják a természetes és puha érzetet viselőjének.
A pillaragasztó kizárólag professzionális felhasználásra való, orvosilag tesztelt, gyorsan szárad megelőzve ezzel a pillák összetapadását és biztosítja a hetekig tartó, csodaszép pillasort.

Minden olyan szempillára ragasztok mű szempillát, amely elég erős és hosszú ehhez, de minden esetben a saját természetes pillák egészségét tartom szem előtt akkor, amikor technikát, vastagságot és hosszúságot javaslok.

1D műszempilla – klasszikus, természetes hatás: 

1D klasszikus műszempilla a természetes szempillára 1 darab, kiváló minőségű mű szempillát ragasztok. A szempillák mennyiség a természeteshez képest nem változik, de hosszabb és sötétebb lesz – látható, de természetes hatás. A vastagság igénytől függően 0,1,-0,15, az íveltség C, D.
Nagyjából szemenként 120 szál kerül felhelyezésre. 

Időtartam: új szett ~2 óra, töltés ~1-1,5 óra

 

2D műszempilla – duplázott hatás: 

2D duplázott műszempilla a természetes szempillára 2 darab, kiváló minőségű, vékony és könnyű mű szempillát ragasztok, amellyel elkerülhető, hogy túl nehéz és egészségtelen legyen a természetes pillának. A szempillák mennyisége a természeteshez képest nagyjából dupla, hosszabb és sötétebb lesz – határozottan látható, de mégis természetes hatás. A vastagság igénytől függően 0,07,-0,10, az íveltség C, D.
Nagyjából szemenként 200 szál kerül felhelyezésre. 

Időtartam: új szett ~2,5 óra, töltés ~1,5-2 óra

3-4D műszempilla– light volume: 

3-4D light volume műszempilla a természetes szempillára 3-4 darab, kiváló minőségű, vékony és könnyű mű szempillát ragasztok, amellyel elkerülhető, hogy túl nehéz és egészségtelen legyen a természetes pillának. Volume pillák esetében különösen fontos, hogy ne terheljük túl a természetes pillákat. Az elkészült pillasor puha, könnyű, nagyon kényelmes és látványos. Vastagság 0,07, íveltség C, D.
Nagyjából szemenként 300-400 szál kerül felhelyezésre. 

Időtartam: új szett ~3 óra, töltés ~1,5-2,5 óra

5-6D műszempilla– volume:

5-6D volume műszempilla a természetes szempillára 5-6 darab, kiváló minőségű, nagyon vékony és könnyű mű szempillát ragasztok, amellyel elkerülhető, hogy túl nehéz és egészségtelen legyen a természetes pillának. Volume pillák esetében különösen fontos, hogy ne terheljük túl a természetes pillákat. Az elkészült pillasor puha, könnyű, nagyon kényelmes és nagyon dús, látványos. Vastagság 0,05, íveltség C, D.
Nagyjából szemenként 500-600 szál kerül felhelyezésre. 

Időtartam: új szett ~3,5 óra, töltés ~1,5-2,5 óra

 

Töltés:

A természetes szempillák életciklusuk során elkezdenek nőni, elérik a maximális hosszúságot, majd kihullanak. Amikor műszempillát készítünk, ez a körforgás nem áll meg, ugyanúgy folytatódik tovább, csak a természetes pilla a ráragasztott mű szempillával együtt esik ki.
3-4 hét alatt a természetes pillák jó része lecserélődik, ez teljesen normális.

Ezután lesznek olyan pillák, amelyek túl aprók és vékonyak voltak a 3-4 héttel ezelőtti szetted készítésekor, de most már készek az applikációra.
Emiatt a ciklikusság miatt van szükség a pillasor töltésére 3-4 hét után, hogy eltávolítsam a hosszú, esetleg elfordult műszempillákat és újakat illesszek az újonan nőtt pillákra.

A szempillák töltése 3-4 hetente javasolt.

Töltés árak: az árlistában három féle töltés árkategóriát találsz: 3 héten belül, 3-4 hét között, 4-5 hét között. 5. hét utáni töltés esetén új szett felhelyezésének díja fizetendő.

***Amennyiben máshol készített szempillát szeretnél nálam töltetni, úgy először látnom kell a pilláid állapotát, hogy el tudjam dönteni, hogy elvégezhető-e a töltés és ha igen, akkor az normál árszabást vagy esetleges felárat igényel.***

 

Műszempilla leszedés: speciális zselé segítségével leoldom a fent lévő pillákat.
Időtartam: ~30 perc

***Amennyiben máshol készített szempillát szeretnél nálam leoldatni, úgy elképzelhető, hogy a nem megfelelő illesztésnek köszönhetően a leoldás időtartama és ezáltal időarányosan az ára is változik.***