Smink

 

A sminkeléssel fő célom, hogy elrejtsem az esetleges bőrhibákat és kiemeljem az arc természetes szépségét. A megfelelő színek használatával az arc élettel teli lesz és harmóniába kerül a teljes megjelenéssel.

Natúr smink

 

 

Nappali smink: 

A természetes, nappali sminkkel finom, lágy színeket és formákat használok  azért, hogy egy letisztult összképet érhessek el.

 

 

 

 
Háromszínű átmenet ceruza alapra építve mélyítővonallal

 

 

Alkalmi smink:

Az alkalmi sminkeknél bátrabban használom a színeket és játszom a formákkal, hogy egy látványosabb összatást érjek el.

 

 

 

 

Menyasszonyi smink: Kétszínű átmenet ceruza alapra építve

Az esküvő a legtöbb Hölgy számára az egyik leginkább várt nap az életben, ahol a legszebb szeretne lenni és ahol nagyon fontos, hogy az egész napos stressz mellett magabiztosságot és biztonságot adjon az a tudat, hogy a smink tökéletes és egész nap tartós marad.

Kiemelkedően fontosnak tartom, hogy az esküvői smink elkészítése során megtaláljuk azt a koncepciót ami a legelőnyösebb a menyasszony számára és amelyben Ő maga is komfortosan érzi magát. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy az esküvő előtt találkozzunk, megismerjem az igényeket és együtt megalkossuk azt a sminket, amit a Nagy napon majd elkészítek.

A menyasszonyi smink tartósságát illetően jóval nagyobb az elvárás, hiszen ki kell bírnia az érzelmes pillanatokat, a többszörös fizikai kontaktust a gratulációk során, az étkezéseket, a táncolást és a környezeti hatásokat is, ezért elengedhetetlen, hogy csakis professzionális, kiváló minőségű alapanyagokat használjak a smink elkészítése során.