Oktatás – Díszítő tanfolyamok

Aktuális tanfolyamok:
A tervezett tanfolyamok időpontjaiért kérlek, látogass vissza később

A díszítő tanfolyamok mindegyike 1 napos, minden nap egy anyagcsoporttal kapcsolatos technikát mutatok meg, így Te döntheted el, hogy milyen téma iránt érdeklődsz és a Téged érdeklő képzésen vehetsz részt.
A tanfolyam kiscsoportos képzés keretében folyik azért, hogy a bemutatott technikákat a lehető legmagasabb szinten sajátíthasd el.
A díszítő tanfolyamra nem kell modellt hozni, tipeken gyakorolunk.

A jelentkezés feltétele:
– OKJ-s szakmunkás bizonyítvány

A díszítő képzés díja: 15.000Ft / nap (ebből regisztrációs díj: 7.000 Ft)
A jelentkezéseket a befizetett tandíj/regisztrációs díj sorrendjében vesszük figyelembe!

A képzés helyszíne Budapesti képzések esetén Oktatótermünkben: Budapest, VII.kerület, Dohány utca 46.

Érdeklődni és jelentkezni a 0630-284-1444-es telefonszámon vagy az eva.darabos@mukormos.hu email címen, Darabos Évinél lehet.

Mindegyik képzés elvégzéséről oklevelet állítok ki, amelyet büszkén akaszthatsz majd ki a falra és mutathatod meg a vendégeidnek, ezzel is bizonyítva, hogy folyamatosan fejleszted a tudásodat azért, hogy nekik minél magasabb minőségű szolgáltatást nyújthass.

Vélemények azoktól, akik már elvégezték valamelyik díszítő tanfolyamunkat:

” Szia Évi!
Most értem haza a munkából szinte azóta , hogy szerdán nálad voltam a beépített porc.díszítésen.Non-stop dolgoztam ezen a 2 napon.
Szeretném megosztani veled az örömeimet,a sikereimet ami ezen a 2 napon ért.Neked köszönhetem!!! Készítettem ma már beépített körmöt, és volt tegnap 2 vendég is akik bevállalták a felületi kis virágaimat. Olyan kis aranyosak lettek igazán mondom. Jövő pénteken pedig esküvőre fogom a csipkés beépítést is készíteni.
Köszönöm mégegyszer ,hogy elmehettem hozzád,és megosztottad velem -e gyönyörű szakma még gyönyörűbb fortélyait!!!!
Remélem módom lesz majd az ősszel elmenni ,és tanulni tőled,persze ha indítod továbbra is a tanfolyamokat.
Továbbra is sok sikert és munkát kívánok neked!Örülök,hogy megismerhettelek,hisz egy nagyon kedves és szimpatikus emberre találtam benned.
Üdvözlettel: Anikó ”

” Szia Évi!
Amióta voltam nálad a tanfolyamon azóta folyamatosan gyakorolom a díszítéseket. Egyre jobban megy:) Köszönöm a segítségedet, remélem mihamarabb tudok menni hozzád tanulni és újabb tapasztalatokat szerezni.
Üdv: Zsuzsi ”