Kézápolás, műköröm

Műköröm:

Francia zselé műköröm

Zselé, porcelán műkörmök és lakkzselé elkészítéséhez kizárólag professzionális, díjnyertes, teljes mértékben biztonságos alapanyagokkal dolgozom, úgymint Perfect Nails, Orly, Nail Artists, Eflow, Harmony, IBD, NFU.oH, Moyra.
Ezek a magas minőségű anyagok biztosítják, hogy a körmök, amelyek velük készülnek szépek és hetekig azok is maradnak levegősödés, törés, elszíneződés nélkül.

Épített köröm: Épített technikával elkészítem a kívánt formájú és hosszúságú körmöt, zselé vagy porcelán felhasználásával. Néhány esetben (pl. rágott köröm) előfordul, hogy speciális tip használatát javasolom. Az alábbi formák felár nélkül választhatóak: szögletes, kerek, mandula, kerekített szögletes, ívelt szögletes, ballerina, coffin. A köröm hossza: ~1,5 cm szabadszél
Időtartam: ~1,5 -2 óra

Saját köröm erősítés zselével

Saját köröm erősítése: Amennyiben nem szükséges a saját körmöt hosszabbítani, úgy a természetes körömlemezt használva alapként, bevonom zselével vagy porcelánnal. Erőssége és az anyag vastagsága megegyezik az épített körömmel. Az alábbi formák felár nélkül választhatóak: szögletes, kerek, mandula, kerekített szögletes, ívelt szögletes, ballerina, coffin.
Időtartam: ~1,5 óra

 

Töltés *: A megnőtt körmöket rövidítem és formázom, a régi anyag egy részét eltávolítom, majd felhordom az új anyagot. Az eredeti forma az alábbiakra, felár nélkül módosítható: szögletes, kerek, mandula, kerekített szögletes, ívelt szögletes, ballerina, coffin. Műköröm töltése 4 hetente javasolt.
Időtartam: ~1-1,5 óra

Extra hossz: amennyiben a szabadszél hosszabb, mint ~1,5 cm, úgy a köröm árához képest 10-20% felár fizetendő
Extra rossz állapot: amennyiben a töltésre váró körmök nagyon rossz állapotban vannak (jelentős levegősödés, törés, nagyon vastag anyag), úgy a köröm árához képest 10-20% felár fizetendő

Orosz mandula porcelán műköröm

Speciális formák:
Gótikus mandula: a köröm árához képest 20% felár fizetendő
Pipe, Stiletto, Orosz mandula: a köröm árához képest 30% felár fizetendő
Edge: a köröm árához képest 50% felár fizetendő

 

 

Zselé, porcelán eltávolítása: A körmöket rövidítem és formázom, eltávolítom a zselé vagy porcelán anyagot, a felületet simává teszem.
Időtartam: ~30 perc

Zselé, porcelán eltávolítása + mini manikűr: A körmöket rövidítem és formázom, eltávolítom a zselé vagy porcelán anyagot, a felületet simává teszem. Feltolom és eltávolítom a felesleges kutikulát.
Időtartam: ~45 perc

Zselé, porcelán eltávolítása + mini manikűr + egyszínű lakkozás: A körmöket rövidítem és formázom, eltávolítom a zselé vagy porcelán anyagot, a felületet simává teszem. Feltolom és eltávolítom a felesleges kutikulát, majd felviszem az alaplakkot, 2 réteg színes lakkot és a záró réteget.
Időtartam: ~1 óra

* Amennyiben máshol készített műkörmöt szeretnél nálam töltetni, úgy először látnom kell a körmeid állapotát, hogy el tudjam dönteni, hogy elvégezhető-e a töltés és ha igen, akkor az normál árszabást vagy esetleges felárat igényel.

 

Lakkzselé:

Lakkzselé

Lakkzselé – új szín felvitele: Rövidítem és formázom a körömlemezt, visszatolom és eltávolítom a felesleges kutikulát. A köröm felületét mattítom, majd alap réteget, 2 réteg színt és fedőréteget viszek fel. Francia köröm esetén lakkzselével kialakítom a francia véget.
Időtartam: 45-60 perc

Lakkzselé – szín cseréje: Rövidítem és formázom a körmöket, visszatolom és eltávolítom a felesleges kutikulát, eltávolítom a régi színt. A köröm felületét mattítom, majd alap réteget, 2 réteg színt és fedőréteget viszek fel. Francia köröm esetén lakkzselével kialakítom a francia véget. A szín cseréje 3 hetente javasolt.
Időtartam: 60-75 perc

 

Lakkzselé eltávolítása: Rövidítem és formázom a körmöket, eltávolítom a régi lakkzselét, a felületet simává teszem.
Időtartam: 30 perc

Lakkzselé

Lakkzselé eltávolítása + mini manikűr: Rövidítem és formázom a körmöket, visszatolom és eltávolítom a felesleges kutikulát, eltávolítom a régi lakkzselét, a felületet simává teszem.
Időtartam: 50 perc

Lakkzselé eltávolítása + mini manikűr + egyszínű lakkozás: Rövidítem és formázom a körmöket, visszatolom és eltávolítom a felesleges kutikulát, eltávolítom a régi lakkzselét. A köröm felületét mattítom, majd alap réteget, 2 réteg körömlakkot és fedőréteget viszek fel.
Időtartam: 60 perc

 

Manikűr:

Manikűr: Rövidítem és formázom a körmöket, visszatolom és eltávolítom a felesleges kutikulát, a felületet simává teszem.
Időtartam: 30 perc

Manikűr + egyszínű lakkozás: Rövidítem és formázom a körmöket, visszatolom és eltávolítom a felesleges kutikulát. A köröm felületét mattítom, majd alap réteget, 2 réteg körömlakkot és fedőréteget viszek fel.
Időtartam: 45 perc