Elérhetőség

Darabos Évi Körömszalon

Darabos Évi Körömszalon

Budapest 1066, Jókai utca 7.
(postacím: Teréz krt 32).

Nyitvatartás:
H-P: 8-20, Szo: 9-15 – Bejelentkezés alapján

 

Bejelentkezés: 0630-284-1444

Email: eva.darabos@mukormos.hu

 

 

Szolgáltatásaim 18. életév betöltésével vehetőek igénybe. 16 és 18 éves kor között kizárólag szülői beleegyezéssel, a szolgáltatás teljes időtartama alatt történő szülői jelenlét esetén lehetséges.

 

*****************************************

Kedves Vendégeim!

Természetesen mindenkinek közbejöhet valamilyen váratlan esemény, ami miatt nem tud eljönni az előre megbeszélt időpontra, de kérlek, hogy tisztelj meg azzal, hogyha ilyen előfordul, akkor az elérhetőségek valamelyikén egy telefonnal vagy sms-el értesítesz erről, hogy a megüresedett időpontot esetleg fel tudjam ajánlani valaki más számára.

Éppen ezért időpontot előre lefoglalni számodra az alábbi feltételekkel tudok:

  • Az előre egyeztetett időpontokat a tervezett szolgáltatás időtartamának függvényében adom. Amennyiben a megbeszélt időpontra késve érkezel, úgy nem biztos, hogy a tervezett szolgáltatást tudom nyújtani, a megmaradt idő függvényében tudok kezelést ajánlani.
  •  Amennyiben az előre egyeztetett időpontot nem mondod le és ezért üresen marad, a következő alkalommal a lemondott kezelés árát is kénytelen vagyok felszámolni.
  • Amennyiben az előre egyeztetett időpontot a kezelést megelőző 24 órán belül mondod le és az időpontot minden igyekezetem ellenére nem sikerül betöltenem és ezért üresen marad, a következő alkalommal a lemondott kezelés árának felét is kénytelen vagyok felszámolni – 12 órán belüli lemondás esetén ez az összeg a kezelés teljes árára módosul.
  • Bizonyos esetekben az időpont lefoglalásához foglalót kérek, amely ha a kezelést megelőző legkésőbb 24 órával kerül lemondásra, úgy nem jár vissza, de következő időpontra felhasználható. Amennyiben azonban nem kerül lemondásra vagy a kezelést megelőző 24 órán belül kerül lemondásra, úgy a foglaló nem jár vissza és következő időpontra sem használható fel, a következő alkalommal az eredeti kezelés árát is kénytelen vagyok felszámolni.

Amennyiben számodra ezek a feltételek nem elfogadhatóak, amennyiben éppen van üres helyem, szívesen fogadlak, de előre időpontot adni sajnos nem tudok adni.

Köszönöm a megértéseteket!