2009.05.24. - Budapest - Cesar's Secrets Big Day

Másodszor került megrendezésre a Cesar's Secrets nyílt nap, amely idén, a jól csengő Big Day nevet kapta. A nyílt napokon megszokott előadások mellett a rendezvény keretein belül került megrendezésre a 2010-es villachi világbajnokság elődöntője. Sokan meglepve kérdezték, hogy miért nem indultam ezen a versenyen. A márciusi és az áprilisi hónapok számomra nagyon eseménydúsak voltak, két nagyon komoly versenyen vettem részt, levizsgáztattuk az okjs csoportunkat, több továbbképzést szerveztünk és már a visszatérő vendégeimnek is alig tudtam üres helyet találni a naptáramba. A versenyeken szeretek úgy indulni, hogy tudom, hogy mindent megtettem amit csak tudtam, itt most azonban sem fizikailag, sem lelkileg nem éreztem úgy, hogy megfelelő eredményt tudok nyújtani. Így amikor megkértek, hogy legyek a verseny háziasszonya, örömmel vállaltam, hiszen így egy kicsit belekóstolhattam egy verseny kulisszái mögé.

Mivel a Big Day-en a sok jó előadás között én is kaptam egy fél órát, ezért szombat délelőtt elkészítettem a modellem 9 körmét, hogy az előadáson bemutatott 10. körömmel együtt teljes legyen az összkép. Mivel az utóbbi időben a vendégeimmel együtt én is az nagyon megszerettem a stiletto körmöket ezért most is ezt a formát választottam. A körömágyhosszabításhoz az általam kevert gyémántfényű körömágyhosszabbító zselét használtam. A szabadszélt pink zseléből és hexagonból készített sávokkal díszítettem és végül pedig vízalapú akril festékkel inda mintát festettem rá.
Délután pedig a rendezvény helyszínén átbeszéltük a pontos teendőimet, hogy mikor és hova kell menjek és, hogy mikor lesz az én előadásom.

Vasárnap megszokott módon korán keltünk, 8 órakor már a Fő utcába voltunk, hiszen ½ 9től kezdődött a regisztráció a versenyre. A helyszín, a konferencia központban egy nagyon hangulatosan kialakított régi templom romjai között volt berendezve. Habár egész héten nagyon meleg volt, hétvégére lehűlt az idő, ami a verseny során nehézségeket okozott a versenyzőknek. A szabályok ismertetése után 9:10 perckor indítottam el a stoppert – furcsa volt, hogy most más szemszögből kellett néznem az órát. A lányoknak innentől kezdve volt 2 és ½ órájuk arra, hogy egy nehéz és nagyon konkrét kiírásnak megfelelően elkészített francia körmöt készítsenek körömágyhosszabbítással. Eközben bent az előadóteremben Mátyás Éváék pezsgőkoccintással megnyitották a rendezvényt és elkezdődtek a bemutató előadások.

A helyszínt nem lehetett eltéveszteni Verseny helyszíne Utolsó ellenőrzés Várom a versenyzőket
Akik hamarosan megérkeztek Mindenki kapott egy ugyan olyan piros lakkot Zsűri paraván belülről Ezt lehetett látni
Nyitás előtt Katonás rendben minden Csillámporok sokféle színben Az előadóknak is ki volt készítve minden
Csillogók Ajándékok mindenkinek Ajándék plakátok várják az érdeklődőket Érkeznek a regisztrációra
   
Az esti tombolához gyűlik Dekóráció sem maradt ki    

Az előadások változatos témákat vonultattak fel, a vízalapú akril díszítéstől kezdve, a 3d porcelánon át, a technikai kivitelezésig: Edge, Bridge, Stiletto Edge. A Cesar's csapat szinte minden tagja készült valamilyen érdekességgel, bemutatót tartott Csörgőné Kiss Krisztina, Tatár Szimóna, Koppányi Emese, Sándor Adrienn, Snóbl Alexandra, Hegyi Andrea, Németh Regina, Bán Nikoletta, Barsi Tímea, Jambrik Ildikó, Csizmadia Réka és én is. A bemutatók között stílszerűen cesar salátát szolgáltak fel a pincérek, ha pedig valakinek megtetszettek az előadáson bemutatott termék, az előtérben kedvére bevásárolhatott. Szeretem az ilyen és ehhez hasonló rendezvényeket, hiszen amellett, hogy az ismerős kollégákkal jókat lehet beszélgetni, lehetőség nyílik személyesen is megismerni azokat akikkel eddig csak interneten keresztül beszélgettünk. És persze jó érzés viszontlátni néhány régi tanulómat is.

Verseny Verseny Verseny Verseny
Körömágyhosszabbítás Hajlítás Lázasan ment a munka A modellek csak tűrik hősiesen
Reszelés Körmös táska belülről Kabalák Verseny
Régi tanulóim is jöttek nézelődni Tetszik! Itt a vége! A versenyzőknek menni kell
 
A modellek pedig számokat húznak az azonosításhoz Ételt is hoztak nekik Mindenki a zsűrizés végét várta  

A program úgy volt összeállítva, hogy az előadásom a verseny közepére esett, így arra a bő fél órára átadtam a háziasszonyi stafétát Gacsal Marcsinak. Mire visszaértem a versenyzőkhöz, már nem volt sok hátra az időből. A 2 és ½ óra letelte után a lányok gyorsan összepakoltak és volt néhány percük arra is, hogy egymás munkáit megnézhessék. Eközben mi átrendeztük a terepet a csűrizéshez Koppányi Emesének, Nagyné Kovács Gabriellának és Sándor Adriennek.

Bent Kriszti és Szimóna bemutatót tart Csörgőné Kiss Kriszti munkája Emese-Adrienn, Edge-Bridge Kivetítőn is lehetett követni a bemutatót
Edge és Bridge élőben Itt vezérelték a kivetítőket és TV-ket Az előtérben lehetett vásárolni Én voltam a soros Hegyi Andival
Munka közben Amiből kikevertem magamnak Ilyen lett, amiben sokat segített modellem kedvessége és türelme Átadtuk a helyünket a többieknek
Folyamatosan bemutatózott valaki Hátul pedig ki lehetett próbálni bármely anyagot Emesének készül a minta Regina és a Bukott angyal
   
Angyalka körmei Köröm+smink    

Az eredményhirdetés a programnak megfelelően 5 órakor kezdődött Marsai Gábor fellépésével, aki bemelegítésnek a SexBomb című számát adta elő. Annak ellenére, hogy amikor én sorsoltam ki tombolánál az egyik nyertest, direkt nem néztem a papírokra, mégis az egyik volt tanulómat sikerült kihúznom. Gratulálok Móni! :)

A verseny résztvevőit modeljeikkel együtt felhívták a színpadra, majd hátulról előre fele megköszönték a részvételüket és mindenki átvehette az elismerő oklevelet. A dobogóra végül az alábbiak állhattak fel, akiknek ezúton is gratulálok.
1.Snóbl Alexandra
2.Bán Nikoletta
3.Szigetvári Szilvia

Befejezésképpen még Majsai Gábor perdített táncra minket, majd fáradtan de sok új élménnyel és ismerőssel indulhattunk hazafelé.

Kupák még "gazda" nélkül Snóbl Alexandra Bán Nikoletta Szigetvári Szilvia
Majsai Gábor Tombola A győztesek Senki nem ment haza üres kézzel
   
Zsűri Tánc a színpadon    

Nagyon érdekes volta versenyt egy másik szemszögből végignézni, de a gyönyörű kupák láttán legközelebb immár versenyzőként szeretnék részt venni rajta.