2010.09.19. - Budapest - Körömpalota

Idén ősszel a céges rendezvények sorában a Perfect Nails által szervezett Körömpalota következett. Valahogy mindig úgy alakult a programom, hogy az eddigi Palotákra nem tudtam kijutni, idén tudtam, hogy biztos ott leszek, mivel felkértek egy előadás megtartására. Egyre népszerűbb az Edge körömforma, amit ezidáig mindenhol csak porcelánnal láthattunk, viszont kevesen tudják használni a porcelánt és így az amúgy sem könnyű körömforma elkészítését az anyagkezeléssel kapcsolatos problémák is nehezítik. Ezért most a már szokásosnak mondható Edge körmöt zseléből terveztem elkészíteni és megmutatni. Mint mindig, most is Fruzsi volt az előadásra a modellem, így a szombati napot a köröm elkészítésére szántuk. Maga a köröm zseléből készült, a rózsákat és a hozzá való gyűrűt már porcelánból készítettem.
Vasárnap reggel korán indultunk, mert bár nem lakunk messze a Stefánia palotától még néhány dologért be kellett ugrani suliba. 8 órára kellett a helyszínre érkeznünk, hogy egy utolsó egyeztetést követően elkezdődhessen a nap. A bemutató terem mellett kapott a Made in Hungária terem, ahol minden előadó kapott egy saját asztalt és a bemutatója előtt és után is testközelből találkozhattunk a rendezvényre érkezőkkel, néhány merész vállalkozó pedig 1-1 körömmel is gazdagabb lett.
Mivel viszonylag korán volt az előadásom, így én nem kezdtem neki a munkának, előkészítettem Fruzsi körmét és utána nem sokkal el is foglaltam a helyem a bemutató teremben. Zseléből az Edge műköröm és az általam kitalált díszítés is elég időigényes, így az előadásra a szokásos fél óra helyett egy órát kaptam. Igyekeztem folyamatosan hasznos információkat adni a hallgatóságnak és nagyon örültem, hogy néhány kérdés is elhangzott, bár nem mert mindenki nagy nyilvánosság előtt feltenni a kérdését, de így legalább maradt az asztalomnál is megbeszélni való. Az előadás hevében sajnos elfelejtettem megemlíteni a körömhöz készült gyűrűt amivel még egyedibbé lehet tenni ezt az amúgy is alkalmi viseletet.
Délben került sor Liliya bemutatójára, ahol akril és porcelán virágokat készített, amire többen is kilógtunk nézelődni.
Az előadások között kapott helyet egy internetes díszítőverseny díjátadója is. Ezen a versenyen a menyasszonyi körmök voltak a téma, ahol nagyon szép alkotások születtek, így gratulálok minden résztvevőnek.

Körömpalota Körömpalota Koránkelő látogatók Fruzsi beoson a művészbejárón
Körömpalota Alkul a Made in Hungária Körömpalota Körömpalota
Körömpalota Erzsók eligazítást tart Körömpalota Körömpalota
Nailes sor Körömpalota Körömpalota Sirokai Marcsi és Kalmár Kriszti egymáson bemutatózott
Szépen megtelt a terem Körömpalota Körömpalota Előadásom
A nagy teremben végeztünk Készülődés a következő előadásra Körömpalota Körömpalota


Mivel az Edge egyik kedvenc körömformám, örömmel vettem, hogy az asztalnál többen is ilyet kértek és barátkoznak a technikával. Délután a munka közben hamar telt az idő, így amikor az órára pillantottam, szomorúan konstatáltam, hogy hamarosan be kell fejeznünk a munkát.
Miután összepakoltam és búcsút vettem mindenkitől számomra még nem ért véget a nap, mivel a Palotával párhuzamosan zajlott a MOSZI Szakmai napja is, ahol a tanulóversenyen több volt tanulóm is megmérettette magát.

Körömpalota Szórólapom Bemutató körmöm Liliya Sereditskaya
Liliya Sereditskaya Liliya Sereditskaya Körömvirág előadása Pedikűr
Pedikűr Pedikűr Körömpalota Liliya előadása
Körömpalota Körömpalota Körömpalota Körömpalota
Körömpalota Körömpalota Bognár Anita munkája Bognár Anita munkája
Internetes verseny díjátadó Internetes verseny díjátadó Körömpalota Körömpalota
Körömpalota Körömpalota Körömpalota Körömpalota
Körömpalota Az asztalnál készítettem az egyik kedven színemből (not) Alway Coca Cola! Körömpalota
3D-s vetítés Körömpalota Igazi 3D 3D-s vetítés
Másik Edge-m Ez maradt Anita munkájából :( Marcsival és Anitával

Egy gyors telefon során kiderítettük, hogy szerencsénkre egy kis csúszás van az ottani programban, így a Hajógyári sziget felé vettük az irányt, hiszen ha van rá mód, a szurkolók között ott a helyünk.

Ezúton is gratulálok minden versenyzőnek és külön köszönöm Csillának, Fruzsinak, Ilonának, és Krisztinek, hogy büszkék lehettünk rájuk.
Lányaink az alábbi szép eredményekkel térhettek haza:
Akmásy Fruzsina – tanuló műkörömépítés 3. hely
Lombocs Csilla – tanuló pedikűr 3. hely
Simon Ilona – tanuló pedikűr 4. hely

 
Tanuló műköröm Tanuló pedikűr