Így használd - Perfect Crystal Clear Zselé

Az építő zselé egyik fő feladata, hogy tökéletesen tapadjon a körömlemezhez, ezáltal biztosítva levegőmentességet, akár 5-6 hét után is. Ezen túl a zselé minősége nagyon fontos szerepet játszik a köröm statikájában, megfelelő építési technika alkalmazásával az elkészült köröm ellenáll a külső hatásoknak, nem törik el. A műkörömépítő számára azonban nem csak az a fontos, hogy a vendég kezén a kész köröm hogyan fog viselkedni, hanem az is, hogy hogyan lehet vele dolgozni, mennyire segíti a zselé a munkát.

A Crystal Clear zselé a Perfect Nails legnépszerűbb építő zseléje, ideális a kezdő és profi szakemberek számára is. Minden munkafázisban kiválóan használható: alapréteget és C ívet is készíthetünk belőle.

A Crystal Clear zselé közepesen lágy, önterülő anyag, amely munka közben nem folyik el pillanatok alatt, ugyanakkor segíti a sima, egyenletes felület kialakítását. Kristálytiszta színű.

Crystal Clear Zselé Crystal Clear Zselé

Alapréteg kialakítására ideális, kellően lágy ahhoz, hogy az alapréteg vékony, önterülő tulajdonsága segíti, hogy a felület egyenletes legyen. 1 perc lámpázás után felvihetjük a következő réteget.

Crystal Clear Zselé - alapréteg

Segíti a C ív kialakítását, sima, egyenletes felületet biztosít. Fixálás előtt 3 perc (gyenge lámpában 4-5 perc) lámpázás szükséges.

Crystal Clear Zselé - C ív